Har I lyst til at udfordre hinanden lidt på hvem der er skarpest til juleretterne?

 

Et godt køkkenkursus, hvor julemad er omdrejningspunktet er et rigtig godt samlingspunkt og alternativ til en traditionel firmajulefrokost.

Sammen skaber I jeres egen julemiddag med de danske juletraditioner som solide hjørnesten, og med afsæt i lækre lokale råvarer i sæson.

En julefrokost som indeholder en masse gode oplevelser, julehygge, smag, farver, kokketricks og juledufte, og som samtidig har teambuildings modellen indbygget.

Når I lægger forklædet, kan I sætte jer til bordet med styrket appetit og nyder et delikat og julemåltid med god vin el. lokal juleøl i glasset, skænket af madskolens veloplagte værtinder.

Vi skræddersyr gerne julefrokoster efter jeres ønsker, kontakt madskolen og hør nærmere om muligheder og priser. Kontakt projektleder Karin Hvidtfeldt mobil: 2463-4745 mail: karin@hideaway.dk

 

Madskolens standard julefrokost indeholder;

  • 2 slags velkomstgløgg med snack og introduktion til dagens program
  • 1½ timers jule-kokkeskole med nyfortolkede danske juletraditioner
  • Juleøl fra Krenkerup, most og vin under hele undervisningen
  • En fantastisk 3 retters julemiddag
  • Gode vine el. juleøl til hver ret
  • Opskrifter og et lækkert Madskole forklæde med hjem

Pris pr. person kr. 500,- incl. moms ved. min 18 personer

 

Eksempel på ‘Julefrokost i køkkenet’:

17.00-17.30 Velkomst med en aperitif og æblecidermarineret laks fra Fejø. Kokken fortæller om programmet, og I deles i grupper.

17.30-18.30 I forbereder middagen, hjulpet på vej af demonstrationer fra kokken. I kommer til at arbejde med sæsonens bedste råvarer og tilbereder en lækker julemiddag, der også smager af årstidens råvareudbud.  Madskolens værtinde sørger for, at I har vin i glasset, og opvaskeren for, at I kan koncentrere jer om det sjove.

18.30-19.00 Tid er kommet til at fuldende måltidet med alle de finesser, der hører til en sublim restaurantoplevelse. I laver smukke anretninger, og oplever, hvordan samspillet mellem konsistenser, grundsmage, aromaer og udseende løfter madoplevelsen op i de højere luftlag.

19.00-21.00 I nyder resultatet med gode vine / juleøl til, og slutter af med kaffe.