Madskolen i Sakskøbing Madhus

Med afsæt i den lollandske muld og med sæsonernes bedste råvarer fra sydhavsøernes spisekammer, tilbyder vi madkurser til børn og voksne, gastronomisk teambuilding og julefrokost til virksomheder og andre oplevelser fulde af velsmag.

På Sakskøbing Madskole møder du lokale kokke, bagermestre, kogekoner og andet godtfolk med stor kærlighed til mad, og med lidenskab for at dele deres viden med andre. Skolen lægger vægt på godt madhåndværk, en hyggelig og uformel stemning, og på at lære alle madskolens gæster at bruge tips, tricks og teknikker, der giver bedre mad resten af livet.

Madskolen har hjemme i smukke rammer, der tidligere har været bl.a. købmandsbutik, kro, bryggeri og brændevinsværk. Her har vi etableret et veludstyret undervisningskøkken med plads til, at op til  25 kursister kan kokkerere og 35 personer kan deltage i smagninger og events.

 

Kurser til private

Madskolen arbejder med et nyt koncept for kurser og brug af skolen. Vi vil i løbet af 2019 ændre vores hjemmeside. Man kan altid kontakte Birte Aagaard for leje af madskolen på tlf. 54 70 59 59

eller på mail: birte.aagaard@mail.dk

 

Har du idéer til Sakskøbing Madskole?

Har du gode ideer til spændende events eller samarbejder omkring Sakskøbing Madskole, så kontakt projektleder Birte Aagaard på birte.aagaard@mail.dk eller +45 5470 5959

Vi ses i Sakskøbing Madskole!