Madskolen i Sakskøbing Madhus

Med afsæt i den lollandske muld og med sæsonernes bedste råvarer fra sydhavsøernes spisekammer, tilbyder vi madkurser til børn og voksne, gastronomisk teambuilding og julefrokost til virksomheder og andre oplevelser fulde af velsmag.

På Sakskøbing Madskole møder du lokale kokke, bagermestre, kogekoner og andet godtfolk med stor kærlighed til mad, og med lidenskab for at dele deres viden med andre. Skolen lægger vægt på godt madhåndværk, en hyggelig og uformel stemning, og på at lære alle madskolens gæster at bruge tips, tricks og teknikker, der giver bedre mad resten af livet.

Madskolen har hjemme i smukke rammer, der tidligere har været bl.a. købmandsbutik, kro, bryggeri og brændevinsværk. Her har vi etableret et veludstyret undervisningskøkken med plads til, at op til  25 kursister kan kokkerere og 35 personer kan deltage i smagninger og events.

 

Kurser til private

I kursuskalenderen kan du orientere dig om, hvilke kurser madskolen udbyder. Skolen arbejder sæsonnært og udbyder derfor nye kurser løbende.

Du kan læse mere om kurserne her på hjemmesiden https://sakskobingmadhus.dk/events/ Her finder du også links til Billetto.dk, hvor billetsalget foregår.

Aflysning af kurser: Vi forsøger så vidt muligt at gennemføre alle kurser, men skulle der være mindre end 12 tilmeldte til et udbudt kursus, kontakter vi dig med mulighed for at få kursusbeløbet tilbage eller at blive oveført til et andet kursus.

Gastronomisk Teambuilding til grupper og virksomheder

Madskolen råder over lækre kursusfaciliteter og en ualmindeligt gode samarbejdspartnere, nemlig Hotel Saxkjøbing og Sakskøbing Madskole. Det betyder, at skolen kan skræddersy specielle tilbud indenfor traditionel  køkkenteambuilding i madskolens lokaler, men også i form af pakkeløsninger, som inkluderer , besøg og smaninger i gårdbutikken og forskellige former for teambuildingskurser i Madskolen.

Lige nu er det julen der står for døren og dermed også julefrokosterne – har I lyst til at udfordre Jer selv på hvem der er skarpest på juleretterne, så er madskolen det rette sted at hygge, grine og nyde julefrokosten sammen. se mere om julefrokost muligheder her

Kontakt projektleder Birte Aagaard for yderligere information: birte.aagaard@mail.dk eller +45 24 63 47 45

Læs mere her.

Prøvekurser for medlemmer af foreningen The Little Apple

Madskolen afholder løbende prøvekurser for  medlemmer af foreningen The Little Apple eller særligt udvalgte målgrupper. Det gør vi for at prøve nye undervisere og kursuskoncepter. Vil du høre mere om prøvekurser og medlemskab af foreningen, så skriv til Birte Aagaard på birte.aagaard@mail.dk eller henvend dig i gårdbutikken på Sakskøbing Torv. Medlemmer vil blive kontaktet direkte om nye prøvekurser.

Har du idéer til Sakskøbing Madskole?

Har du gode ideer til spændende events eller samarbejder omkring Sakskøbing Madskole, så kontakt projektleder Birte Aagaard på birte.aagaard@mail.dk eller +45 24 63 47 45

Vi ses i Sakskøbing Madskole!