Bliv medlem af foreningen The Little Apple

Projektet The Little Apple  – Nytænkning af en Provinsby – udvikler sig nærmest dag for dag…

Projekt og forening The Little Apple skal være med til at sikre fremdrift i Sakskøbing gennem Madhuset.

Når du melder dig ind i foreningen støtter du en positiv udvikling af Sakskøbing by og Sakskøbing Madhus, som Sydhavsøernes gastronomisk centrum, og opnår samtidig medlemsfordele.

Madhusets Gårdbutik, får løbende nye gode samarbejdsaftaler, og har et stadig voksende antal lokale niche-producenter, men også større lokale fødevareleverandører, repræsenteret på hylderne og i kølediskene. Derfor har forretningen også et bredt og engageret kundegrundlag, der ligefrem brænder for at få fingrene i ”local produce” . Gårdbutikken åbnede i maj 2015.

 

Madhusets Madskole holdt rejsegilde 2. juni, og officiel åbning 1. oktober. 2016.

Skolens lokaler er godkendt til produktionskøkken for små fødevareproducenter og madhåndværkere, lige som de også fungerer som lækre undervisningslokaler for de mange kursister, som vælger at bruge en aften i hyggeligt samvær med en af skolens dygtige lærekræfter.

 

Saxkjøbing  Hotel er Foreningen The Little Apples tætte samarbejdspartner.

 

Men The Little Apple er meget mere end  en gårdbutik og en madskolen. Det er et vidtforgrenet udviklingsprojekt, som gradvist sættes i værk over den kommende årrække. Et langt træk, der skal være med til at drive Sakskøbing i den rigtige retning, og sikre udvikling, fastholdelse af beboere, og større livskvalitet for byens borgere, gæster og tilflyttere. Sakskøbing skal slet og ret være den by på Lolland Falster med flest specialbutikker og det bedste sammenhold i byen.

”Med dit medlemskab  sikrer du fremdrift i The Little Apple projektet, også benævnt som  ”Nytænkning af en provinsby”. På den måde kan bestyrelsen bag The Little Apple vise fonde, kommuner, Region Sjælland, og andre med interesse i at støtte projektet, at der er stor lokal opbakning bag projektet” Formand for Foreningen The Little Apple, Birte Aagaard.

Medlemsfordele

Det koster kun 150 kr. per. person at være medlem af Foreningen The Little Apple for private og kr. 300,- for virksomheder. For den sum får man, ud ovre at støtte en positiv udvikling lokalt, mulighed for at deltage på de fleste af madskolen kurser til medlemspris ( kr. 575,- mod normalprisen på kr. 650,-). Man har også mulighed for at deltage i fællesspisning på Hotel Saxkjøbing en gang om måneden. NB et privat medlemsskab er personligt og dækker dermed ikke en hel familie.

Vedtægter opdateret d. 01.03.2018

Felter markeret med * er påkrævet.