Kom til prøvekursus i Sakskøbing Madskole

Det er gratis at deltage, for medlemmer af The Little Apple, men du betaler selv for drikkevare.

Kurser kun for medlemmer

Siden Madskolens åbning i oktober har vi kørt testkruser kun for medlemmer af foreningen eller i samarbejde med udvalgte medier som f.eks. magasinet Vi Kvinder på Lolland-Falster. På kurserne tester vi om indholdet i kurserne lever op til kursusbeskrivelsen og dine forventninger.

Prøvekurserne  foregår i en hyggelig og uhøjtidelig stemning.

Underviserne er lokale bagermestre, kokke og erfarne madformidlere, men stor kærlighed til at videregive deres viden, tricks og kneb.

 

NB Det er først til mølle princippet, og der afholdes kun et kursus af hver slags. Der lukkes automatisk for tilmelding når der ikke er flere ledige pladser. Vær opmærksom på at der er fortrinsret for personer der IKKE har været på prøvekursus før, og at du selv betaler for vin, øl etc. under kurset ( dog ikke på Gincocktailkurset som koster kr. 400,- modsat et alm. prøvekursus til kr. 150,- )

En vigtig del af prøvekurset er at du lige efter kurset modtager et spørgeskema fra madskolen pr. mail. Det skal du være sød at udfylde og returnere indenfor en uge efter kurset. Det er vigtigt at du gør dette, da det hjælper os med at blive helt skarpe på at lave gode madkurser.

Tilmelding

Tryk på det kursus du gerne vil se kursusbeskrivelsen for. Du tilmeld dig det kursus du vil følge ved at trykke på tasten TILMELD og udfyld den tilmeldingsformular der popper op. Dermed er du tilmeldt og du modtager automatisk en bekræftelses e-mail.

  1. Du kan som medlem kun tilmelde dig ét prøvekursus!
  2. Et medlemskab i Foreningen The Little Apple er personligt. Derfor er det kun dig som medlem der kan deltage ikke din kone/kæreste el. andre i dit netværk – med mindre de vælger også at være medlem i foreningen.

Plan for prøvekurser i foråret

22. april Gincocktail og tapas kursus

2. Maj Klassisk Fisk – lær at lave dejlige fiskeretter

Læs om underviserne på fanen lærerkollegiet på madskolens offentlige sider

Er et prøvekursus overfyldt, har du til enhver tid mulighed for at købe kurser fra Madskolens offentlige kursukalender.

Vi ses i Sakskøbing Madskole!