Madkulturkalenderen

Bringer dig tæt på den gode mad i øjenhøjde med producenter, madhåndværkere og restauratører, eller leder dig frem til de smukkeste naturoplevelser og unikke kulturlandskaber ved Sakskøbing.

Vores madkulturkalender synliggør herlighedsværdien i byens omgivne kulturlandskaber, og at få fundet og smagt på de mange lækre landbrugsprodukter, der dyrkes og avles nær Sakskøbing.


I takt med at Sakskøbing over de sidste par år har lagt grundstenen til at blive Sydhavsøernes kulinariske mekka, ved at præsenterer egnens fødevarer og producenter i gårdbutikken eller på madskolen, og at byde på rigtig god mad på byens hotel eller på Oreby Mølle Kro, er der opstået en underskov af mindre  nicheproducenter og dejlige stæder madsteder på Lolland Falster og øerne.

Hele denne underskov er ikke beskrevet eller samlet i én og samme  overskuelig guide, og man skal nærmest være indfødt, med ekstrem hang til madnørderi  eller delikatesser, for at snuse sig vej  frem til de spændende madsteder, eller at opdage en helt unik udsigt over Sakskøbing Fjord.

Sakskøbing ligger belejligt for masser af dejlige madudflugter – lige midt på Lolland-f.eks. tæt på  Middelaldercenteret, hvor man kan gå amok i historisk mad eller man kan slå et smut forbi det lokale bryggeri på Krenkerup Gods og få en rundvisning med smagsprøver…

Brug vores madkulturkalender til at få synliggjort herlighedsværdien i byens omgivne kulturlandskaber, og at få fundet og smagt på de mange lækre landbrugsprodukter, der dyrkes og avles nær Sakskøbing.

Der findes allerede nogle gode værktøjer, som kan hjælpe dig godt på vej med at finde rundt  i  Sydhavsøernes spisekammers mange kroge og afkroge