Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klassisk Fransk – oksekød Ved Kok og faglærer Joan Sund

16. maj kl. 17:30 - 22:00

En skøn frankofil aften, hvor du laver mad med et godt glas fransk rødvin i glasset, mens du står ved komfurerne i madskolen. Det franske køkken er et “must be” – basis for stort set al europæisk madlavning. Vi tager afsæt i de bedste retter fra det franske bistro- og hverdagskøkken, og leger med noget at det bedste kød der findes, nemlig udskæringer af velhængt oksekød, men også andre franske fristelser som f.eks. boeuf tatare el. consommé  til forret  – eller måske vil kalvebrisler indgå i den middagen vi slutter af med at nyde!

Når vi taler om det klassiske franske køkken, kan vi ikke komme udenom Escoffier, som regnes for at være grundlæggeren for den moderne franske kogekunst, nu den klassiske franske kogekunst. Escoffier er ligeledes en stor inspirator for mange “store” danske kokke. På kurset lærer du derfor at tilberede nogle af Escoffiers retter, hvor du undervejs får indsigt i forskellige køkkenteknikker og tricks, som vil berige din madlavning helt generelt. Sammen runder vi aftenen af med at nyder vi en fantastisk fransk middag, med gode franske vine til.

Hvad lærer du?

Du får et indblik i det franske hverdagskøkken i råvarerne, tilberedningsteknikkerne og måltidstraditionerne.

Du tilbereder klassiske franske retter fra både det salte og det søde køkken.

Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som emulgering af saucer, stegeteknikker og karamellisering.

Hvad får du?

  • En super dejlig fransk middag
  • Drikkevarer i form af franske vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
  • hjælp og omsorg fra værtinden så du kan koncentrere dig om det vigtige
  • Opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken
  • Et lækkert  Sakskøbing Madskole forklæde med hjem

Pris pr. kursist kr. 650,- pr. person incl. moms

Kun 575,- for medlemmer af Foreningen The Little Apple. Beløbet refunderes ved forevisning af gyldigt medlemskab i foreningen ved kursusstart.

16. maj 2018

Kl. 17:30 - 22:00

Sakskøbing Madskole
,