Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårs Cocktails – Bliv klar til Nytårsaften! Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og snacks fra Hotel Saxkjøbing

28. december 2017 kl. 16:30 - 20:00

Lækre Nytårs Cocktails

På 3½ hyggelige timer i godt selskab, med lækre gincocktails og snacks kommer du i topform til nytårsaften!

 

Underviser på kurset er Uffe Skaaning Lind, som tidl. har været prof. bartender i London. Han har sammen med sin frue Sara en meget stor passion for gode cocktails, lokale råvarer og økologi, hvilket har resulteret i, at de i 2015 udviklede “Isle of Møn Gin”, som en super velsmagende gin, hvor de traditionelle gin-ingredienser som lakridsrod, citron og koriander er skiftet ud med urter og planter fra Møn, som sammen har præcis de samme smagsnoter. Det er derfor også denne skønne gin, der er udgangspunktet for alle cocktails på kurset.

Du lærer at forberede og tilberede fire forskellige cocktails, samtidig med at du bliver forkælet med lækre nytårs-snacks, lavet af Hotel Saxkjøbing´s dygtige køkkenchef Brian Krag. Den femte cocktail får du i hånden når du træder ind ad døren som velkomst. Samtidig får du indblik i de mange muligheder for forskelligartede cocktails, der findes i gin, som her i 2017 er et absolut “must be” i ethvert barskab. Du lærer også hvordan du serverer disse smukt, med de helt rigtige snacks til.

Med deltagelse på dette kursus er du køreklar til at kunne præstere en række vellykkede cocktails nytårsaften!
Hvad får du?

– Du lærer at fremstille fire klassiske cocktails med tilhørende snacks, og du får også en ginbaseret velkomstdrik med lidt ganegodt til.

– Du laver og får en sirup og bitter med hjem, som begge kan fungere som basen for de drinks du vil kunne servere nytårsaften

– Opskrifterne på aftenens cocktails og et lækkert madskole forklæde med hjem.

For en god ordens skyld: dette er ikke et arrangement, du skal køre hjem fra i bil.

Max. 16 deltager

Pris på kurset 650,-  pr. person incl. moms –

Kun 575,- for medlemmer af Foreningen The Little Apple.  Beløbet refunderes ved forevisning af gyldigt medlemskab ved kursusstart. 

28. december 2017

Kl. 16:30 - 20:00

Sakskøbing Madskole
Torvet 10,
4990 Sakskøbing