Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Køkkenskole Lær at bruge tricks, køkkentøj og lækre råvarer, mens I sammen udvikler nye køkkenvaner og boblende madglade.

14. december 2017 kl. 16:30 - 19:00

Fars Køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus  for fædre / bonusfædre / bedstefædre el. onkler med et barn på 2. – 4. klassetrin

Enten skal barnet eller  den voksne;  far, onkel el. bedstefar være bosat i Guldborgsund Kommune, da Fars Køkkenskole er en del af Guldborgsund Kommunes projekt Bobleriet. Derfor er det også gratis at deltage!

I bliver inspireret til at lave lækker og sund hverdagsmad sammen. Måltider der indeholder masser af lækre råvarer og smagssammensætninger I måske ikke lige selv har tid til at finde på i en travl hverdag. Sammen udvikler i jeres madnysgerrighed og får nye køkkenvaner, samtidig med at I styrker jeres fælles relation.

Over fem aftener i løbet af et ½ år,  mødes I en aften om måneden i madskolens hyggelige lokaler, og laver mad sammen. Gennem  samvær og sjove oplevelser  bag komfurerne vil en kok fra Hotel Saxkjøbing introducere Jer til nye råvarer, tricks og kokkekneb. Hver gang afsluttes med at I nyder maden i ved madskolens langborde i spisesalen. Alle hjælper selvfølgelig til med at vaske op og rydde op efter endt måltid.

 

Forudsætninger og holdstrørrelse:

Alle kan deltage og det kræver ingen forkundskaber, blot lysten til at lave mad og at hygge sig sammen i et køkken!

Der vil typisk være 12 mænd med børn på Fars Køkkenskolehold.

 

Pris:

DET ER GRATIS  at deltage, men enten skal barnet  eller  den voksne far, onkel el. bedstefar der er med være bosat i Guldborgsund Kommune, da Fars Køkkenskole er en del af Guldborgsund Kommunes projekt Bobleriet.

 

Kursusdatoer:

Torsdag d.  14 december, Tirsdag d. 16. januar, Tirsdag d. 13 februar, Tirsdag d. 13 marts og tirsdag d. 10 april

Alle dag fra kl. 16.30 til kl. 19.00

 

Tilmeldig:

I tilmelder Jer ved at udfylde tilmeldingsblanketten her på siden. Når I tilmelder jer til først kursusdag er i automatisk tilmeldt alle fem kursudgange!

14. december 2017

Kl. 16:30 - 19:00

Sakskøbing Madskole
,