Gårdbutikken i Sakskøbing Madhus

Find alle de bedste friske råvarer og produkter fra Sydhavsregionen under ét tag.

Ideen med at samle alle de fantastiske varer, som der hver dag er tilgængelige på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, i én butik på Sakskøbing Torv har trukket rigtigt mange kunder til byen siden åbningen i maj 2015.

Gårdbutikken – byens dejligste oase

Nye åbningstider:

Mandag lukket.
Tirsdag  – fredag fra kl. 10.00  til kl. 17.00
Lørdag fra kl. 10.00 til kl. 14.00
Søndag lukket

NB.

 

Gennem det sidste 2 år har en masse frivillige og andre gode kræfter skabt en dejlig, velbesøgt og hyggelig gårdbutik i Sakskøbing.

 

I Gårdbutikken finder du de bedste råvarer og produkter fra Sydhavsregionen under ét tag. Vi har samlet alle regionens fantastiske

madvarer og produkter, som er tilgængelige på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, i én butik på Sakskøbing Torv. En forretning

der hver dag tiltrækker mange kunder med smag for lidt luksus i hverdagen, og som f.eks. ønsker at få en gastronomisk oplevelse på en regnvåd tirsdag.

 

Foreningen The Little Apple med over 500 medlemmer samt to lokale forretningsfolk, Claus Meyer og Ebbe Frahm, står bag Gårdbutikken. Derfor forhandler gårdbutikken Claus Meyers produkter og vine fra Ebbe Frahms vinimport.

 

Forretningen´s Driftsleder, Jette Pedersen, får butikken til at blomstre, og mange frivillige borgere fra byen og oplandet, sørger for en flot og dejlig butik, hvor alle kunder mødes med et smil. Butikken drives som en non profit forretning.

Hver dag bliver der leveret friske produkter til butikken, som bugner af sæson varer som: frugt fra Lolle, grønt/kød fra Saxenhøj,

kød fra Thorlin, kyllinger fra Dalbakkegård, øl fra Krenkerup samt meget, meget mere.