Bliv medlem af foreningen The Little Apple

Projektet The Little Apple  – Nytænkning af en Provinsby – udvikler sig nærmest dag for dag…

Projekt og forening The Little Apple skal være med til at sikre fremdrift i Sakskøbing gennem Madhuset.

Når du melder dig ind i foreningen støtter du en positiv udvikling af Sakskøbing by og Sakskøbing Madhus, som Sydhavsøernes gastronomisk centrum, og opnår samtidig medlemsfordele.

Madhusets Gårdbutik, får løbende nye gode samarbejdsaftaler, og har et stadig voksende antal lokale niche-producenter, men også større lokale fødevareleverandører, repræsenteret på hylderne og i kølediskene. Derfor har forretningen også et bredt og engageret kundegrundlag, der ligefrem brænder for at få fingrene i ”local produce” .

Madhusets Madskole holdt rejsegilde 2. juni, og officiel åbning 1. oktober.

Skolens lokaler er godkendt til produktionskøkken for små fødevareproducenter og madhåndværkere, lige som de også fungerer som lækre undervisningslokaler for de mange kursister, som vælger at bruge en aften i hyggeligt samvær med en af skolens dygtige lærekræfter. Skolen har siden august afholdt en række prøvekurser under det LAG- projekt der hjælper skolen i gang, og som løber frem til 1. februar. Afholdelsen af prøvekurserne sikrer at kursusbeskrivelser, undervisere og køkkenets fysiske rammer spiller rigtigt godt sammen.

Saxkjøbing  Hotel er Foreningen The Little Apples tætte samarbejdspartner, og har gennem det forløbne år været gennem en gennemgående renovering, som afsluttes 15. marts hvor hotellet genåbner på festlig vis hvor det fremstår som i sin fordums pragt, men med 20 nye værelser  og et spritnyt køkken i stueetagen oveni.

Men The Little Apple er meget mere end  en gårdbutik og en madskolen. Det er et vidtforgrenet udviklingsprojekt, som skal sættes i værk over den kommende årrække. Et langt træk, der skal drive Sakskøbing i den rigtige retning, og sikre udvikling, fastholdelse af beboere, og større livskvalitet for byens borgere, gæster og tilflyttere. Sakskøbing skal slet og ret være den by på Lolland Falster med flest specialbutikker og det bedste sammenhold i byen.

”Med dit medlemskab  sikrer du fremdrift i The Little Apple projektet, også benævnt som  ”Nytænkning af en provinsby”. På den måde kan bestyrelsen bag The Little Apple vise fonde, kommuner, Region Sjælland, og andre med interesse i at støtte projektet, at der er stor lokal opbakning bag projektet” Formand for Foreningen The Little Apple, Birte Aagaard.

Medlemsfordele

Det koster kun 150 kr. per. person at være medlem af Foreningen The Little Apple for private og kr. 300,- for virksomheder. For den sum får man, ud ovre at støtte en positiv udvikling lokalt, mulighed for at deltage på et prøvekursus på madskolen, så længe der afholdes prøvekurser, og man får mulighed for at deltage i fællesspisning på Hotel Saxkjøbing en gang om måneden. NB et privat medlemsskab er personligt og dækker dermed ikke en hel familie.

Felter markeret med * er påkrævet.