Teambuilding for virksomheder

Gastronomisk teambuilding i Sakskøbing Madskole er den perfekte kombination mellem klassiske teambuildings elementer og behagelig luksus!

Vores kompetente og entusiastiske team af bagere, kokke, madformidlere og værter kombineret med de hyggelige rammer i Sakskøbing Madskole giver jer de bedste muligheder for at få nogle fornøjelige og givtige timer sammen. I vil blive delt op i mindre grupper og få kyndig vejledning af vores underviser, der med en kombination af høj faglighed og overbevisende formidlingsevner sikrer, at arrangementet bliver udbytterigt, både menneskeligt og fagligt.

Over komfurerne og bageovnene snakker vi om tilberedningsprincipper, køkkenteknikker, råvarekvalitet og gastronomiens forunderligheder. Der er masser af plads til at eksperimentere og lære noget nyt: såvel om råvarer, madlavning og bagning, som om sig selv og hinanden. Der vil være god tid til at tale sammen under madlavningen og under det efterfølgende festmåltid, hvor I nyder resultatet af den fælles indsats ved et veldækket bord. Menuen under teambuildingen tager udgangspunkt i sæsonens fortrinsvist lokale råvarer. Middagen bliver altid akkompagneret af en række gode vine eller special øl.

Samarbejde med Hotel Saxkjøbing

Madskolen har Hotel Saxkjøbing og gårdbutikken som nabo, og det betyder, at vi kan strikke et spændende forløb sammen, hvor I som gæster f.eks. starter med at købe ind i gårdbutikken efter fast indkøbsliste der er parret op med de retter, der skal laves i madskolen efterfølgende – eller at I begynder jeres arrangement med f.eks. et winerbrødskursus i Madskolen, hvorefter I går over på hotellet og nyder en eminent middag. Og måske endda overnatter i en af hotellets gode senge. Vi skræddersyr forløbene efter jeres ønsker.

Eksempel på klassisk køkken teambuilding

 

’Sammen koger vi bedre´ basic med 3. retters menu

Når I vælger ’Sammen koger vi bedre’, får I nogle fornøjelige timer i hinandens selskab. Hvad enten der er tale om en ny kunde eller en flok gode kollegaer, er Gastronomisk Teambuilding en god investering i et værdifuldt forhold. I arbejder tæt sammen under madlavningen og nyder herefter resultatet af den fælles indsats.

I vil få kyndig vejledning af en af vores dygtige kokke. Gennem hele arrangementet tager vores tjener hånd om jer og sørger for, at ingen mangler noget. Opvasken tager vi os også af. ’Sammen koger vi bedre’ er det perfekte punktum på fx en konference eller et seminar på hotellet.

 

Eksempel på forløb:

  • Kl. 17.00 – 17.30 Velkomst og introduktion til madskolen, I nyder sammen en aperitif og får en gennemgang af dagens opgaver i køkkenet, herunder forklaring på metoder og tricks til tilberedningen af menuen og råvarekendskab.
  • Kl. 17.30 – 19.00 I køkkenet. I tilbereder en dejlig tre retters menu.
  • Kl 19.00 – 21.00 Middag med vine/øl, Kaffe og Te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 650,-  ved 18. deltagere

Prisen dækker lokaleleje, instruktion fra kokken, tjener, diverse råvarer, aperitif vine under madlavningen og til middagen samt kaffe/te at runde af med.

 

 ’Sammen koger vi bedre´ Luksus  med 5. retters menu

Eksempel på forløb:

  • Kl. 17.00 – 17.30 Velkomst og introduktion til madskolen, I nyder sammen en aperitif og får en gennemgang af dagens opgaver i køkkenet, herunder forklaring på metoder og tricks til tilberedningen af menuen og råvarekendskab.
  • Kl. 17.30 – 20.00 I køkkenet, hvor I tilbereder en dejlig 5. retters menu.
  • Kl 20.00 – 23.00 Middag med gode vine/øl, kaffe og te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr.  995,-  ved 18. deltagere

Prisen dækker lokaleleje, instruktion fra kokken, tjener, diverse råvarer, aperitif vine under madlavningen og til middagen samt kaffe/te at runde af med.

(kokken forventes at gå hjem kl. 22.00 senest, dvs. når desserten er sat på bordet. Det er værtinden der rydder af og lukker ned)

 

Basis brødbagning, med afsæt i Meyers Bagekursus VOL.1

I lærer at bage saftige, aromatiske surdejsbrød, rugbrød og andet bagværk.

I får indsigt i de grundlæggende teknikker og viden, som gør at I hver gang kan lave et godt brød; langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel og gærens rolle i dejen. I vil få øjnene op for surdejens mange muligheder, vigtigheden af at bage ved den rette temperatur, blandet meget andet.

Kort sagt et bagekursus på 4 timer, hvor I lærer alt hvad der skal til, for at I kan tage hjem og mene at  I har fået hævet Jeres bageniveau og bageglæde betragteligt.

Eksempel på forløb:

Kl. 9.00           Velkomst i Madskolen, I nyder et glas most og hopper i forklæderne, kort introduktion til Madskolen og Madskolens koncept.

Kl. 9.15 – 11.00 Bagning

Kl. 11.00 – 11.20 Pause med kaffe og bagværk

Kl. 11.20 – 13.00            Bagning og afslutning med opsamling af læringspointer

 

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 650,- ved min. 12 personer