Gastronomisk Teambuilding

Teambuilding i Sakskøbing Madskole er den perfekte kombination mellem klassiske teambuildings elementer og behagelig luksus!

Vores kompetente og entusiastiske team af bagere, kokke, madformidlere og værter kombineret med de hyggelige rammer i Sakskøbing Madskole giver jer de bedste muligheder for at få nogle fornøjelige og givtige timer sammen. I vil blive delt op i mindre grupper og få kyndig vejledning af vores underviser, der med en kombination af høj faglighed og overbevisende formidlingsevner sikrer, at arrangementet bliver udbytterigt, både menneskeligt og fagligt.

Over komfurerne og bageovnene snakker vi om tilberedningsprincipper, køkkenteknikker, råvarekvalitet og gastronomiens forunderligheder. Der er masser af plads til at eksperimentere og lære noget nyt: såvel om råvarer, madlavning og bagning, som om sig selv og hinanden. Der vil være god tid til at tale sammen under madlavningen og under det efterfølgende festmåltid, hvor I nyder resultatet af den fælles indsats ved et veldækket bord. Menuen under teambuildingen tager udgangspunkt i sæsonens fortrinsvist lokale råvarer. Middagen bliver altid akkompagneret af en række gode vine eller special øl.

 

Eksempel på klassisk køkken teambuilding i Madskolen

” Sammen koger vi bedre” – for grupper optil 20 personer

Basic teambuilding med 3. retters menu

Når I vælger ’Sammen koger vi bedre’, får I nogle fornøjelige timer i hinandens selskab. Hvad enten der er tale om en ny kunde eller en flok gode kollegaer, er Gastronomisk Teambuilding en god investering i et værdifuldt forhold. I arbejder tæt sammen under madlavningen og nyder herefter resultatet af den fælles indsats.

I vil få kyndig vejledning af en af vores dygtige kokke. Gennem hele arrangementet tager vores tjener hånd om jer og sørger for, at ingen mangler noget. Opvasken tager vi os også af. ’Sammen koger vi bedre’ er det perfekte punktum på fx en konference eller et seminar på hotellet.

 

Eksempel på forløb:

  • Kl. 17.00 – 17.30 Velkomst og introduktion til madskolen, I nyder sammen en aperitif og får en gennemgang af dagens opgaver i køkkenet, herunder forklaring på metoder og tricks til tilberedningen af menuen og råvarekendskab.
  • Kl. 17.30 – 19.00 I køkkenet. I tilbereder en dejlig tre retters menu.
  • Kl 19.00 – 21.00 Middag med vine/øl, Kaffe og Te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 650,-  ved 18. deltagere

Prisen dækker lokaleleje, instruktion fra kokken, tjener, diverse råvarer, aperitif vine under madlavningen og til middagen samt kaffe/te at runde af med.

 

Luksus  teambuilding med 5. retters menu

Eksempel på forløb:

  • Kl. 17.00 – 17.30 Velkomst og introduktion til madskolen, I nyder sammen en aperitif og får en gennemgang af dagens opgaver i køkkenet, herunder forklaring på metoder og tricks til tilberedningen af menuen og råvarekendskab.
  • Kl. 17.30 – 20.00 I køkkenet, hvor I tilbereder en dejlig 5. retters menu.
  • Kl 20.00 – 22.00 Middag med gode vine/øl, kaffe og te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr.  995,-  ved 18. deltagere

Prisen dækker lokaleleje, instruktion fra kokken, tjener, diverse råvarer, aperitif vine under madlavningen og til middagen samt kaffe/te at runde af med.

(kokken forventes at gå hjem kl. 22.00 senest, dvs. når desserten er sat på bordet. Det er værtinden der rydder af og lukker ned)

 

Samarbejde med Gårdbutikken og Hotel Saxkjøbing

Madskolen har Hotel Saxkjøbing og Gårdbutikken som tætte samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan strikke et spændende forløb sammen, hvor I som gæster f.eks. starter med en hyggelig velkomst og smagning i Gårdbutikken, inden I går over i Madskolen og laver en lækker tre el. fem retters menu – eller at I begynder jeres arrangement med et bagekursus i Madskolen, hvorefter I går over på hotellet og nyder en eminent middag. Og måske endda overnatter i en af hotellets gode senge. Vi skræddersyr forløbene efter jeres ønsker.

 

Eksempel på teambuilding der kombinerer Gårdbutik og Madskole

The Little Apple GO LOCAL  – for grupper optil 18 personer

 

På Go Local for grupper optil 18. personer får I en teambuilding, der kombinerer en smagning i gårdbutikken og en klassisk teambuilding i madskolen. Begge dele med fokus på at få kendskab til lokale rå- og drikkevarer.  I starter med at få en dejlig velkomst i Gårdbutikken af daglig leder Jette Petersen, som fortæller om tankerne bag The Little Apple projektet, og efterfølgende byder hun på lækre forfriskninger og ganegodt fra butikkens udvalg af lokale varer og delikatesser. I får tid til at kigge og handle inden I, i samlet trop, går over torvet til Madskolen. Her møder I dagens underviser, som tager Jer gennem store som små gastronomiske udfordringer. I slutter af med at nyde en dejlig middag i madskolens hyggelige spisesal.

 

Eksempel på forløb:

  • Kl. 16.00 – 17.00 Velkomst og smagning i gårdbutikken
  • Kl. 17.00 – 19.00 Velkomst og introduktion til madskolen. Gennemgang af dagens opgaver i køkkenet, forklaringer på metoder og tricks til tilberedning af menue samt snak om lokale råvarer, herkomst og kvaliteter.
  • Kl 19.00 – 21.00 Middag med vine/øl, Kaffe og Te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 750,-  ved 18. deltagere

The Little Apple GO LOCAL   – for grupper fra 18  optil 30 personer

 

På Go Local for grupper ml. 18  til 30 personer får I også en teambuilding  der kombinerer besøg i gårdbutik og madskole med fokus på at anvende lokale råvarer og drikkevarer.  Efter at I alle har fået en hyggelig velkomst i madskolen, deler vi Jer i to grupper, den ene gruppe teambuilder i gårdbutikken, den anden i madskolen. Gårdbutikgruppen står for at lave forretten og lærer samtidig af matche lokale vine perfekt til maden, mens den anden grupper som bliver i madskolen og bliver udfordret på at lave hovedret/ter og dessert – alt efter om I vælger en tre – el. fem retters teambuilding.  I runder aftenen af med at nyde en lækker fælles middag i madskolens hyggelige spisesal.

 

Eksempel på forløb:

  • Kl. 17.00 – 17.30 Velkomst og introduktion i Madskolen.  I nyder en aperitif, kommer i forklæderne og bliver delt op i to grupper  – gårdbutikgruppen og madskolegruppen. Gårdbutikgruppen går over i gårdbutikken sammen med deres underviser, mens madskoleholdet bliver i madskolen sammen med deres underviser.
  • Kl. 17.30 – 19.00  Gårdbutikgruppen bliver ført gennem en vinsmagning af lokale vine, samtidig med at I lærer at lave tapas som passer til vinene. Forretten består dermed af de forskellige tapas som holdet laver i gårdbutikken.  Madskolegruppen bliver udfordret på at  fremstille de øvrige retter i måltidet – her bliver der f.eks. arbejdet med at lære at tallerken anrette, ligesom der er opgaver indenfor tilsmagning mv.
  • Kl 19.00 – 21.00 Middag med vine/øl, Kaffe og Te

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 775,-  ved 18. deltagere

Prisen dækker lokaleleje, instruktion fra kokken, tjener, diverse råvarer, velkomst aperitif  og vine til middagen samt kaffe/te at runde af med.

 

 

Eksempel på brødbagningskursus, med afsæt i Meyers Bagekursus VOL.1

I teambuilder hen over røremaskiner og dejskåle, mens i lærer at bage saftige, aromatiske surdejsbrød, rugbrød og andet bagværk.

I får indsigt i de grundlæggende teknikker og viden, som gør at I hver gang kan lave et godt brød; langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel og gærens rolle i dejen. I vil få øjnene op for surdejens mange muligheder, vigtigheden af at bage ved den rette temperatur, blandet meget andet.

Kort sagt et bagekursus på 4 timer, hvor I lærer alt hvad der skal til, for at I kan tage hjem og mene at  I har fået hævet Jeres bageniveau og bageglæde betragteligt.

Eksempel på forløb:

  • Kl. 9.00                 Velkomst i Madskolen, I nyder et glas most og hopper i forklæderne, kort introduktion til Madskolen og    Madskolens koncept.
  • Kl. 9.15 – 11.00     Bagning
  • Kl. 11.00 – 11.20   Pause med kaffe og bagværk
  • Kl. 11.20 – 13.00  Bagning og afslutning med opsamling af læringspointer

 

Vejledende pris pr. person inkl. moms kr. 750,- ved min. 12 personer