Indlæser Begivenheder

Vildt, NAK det på gourmetmåden Ved kok Thomas Reenberg Oreby Kro

7. november kl. 17:00 - 22:00

Basis kursus i anvendelse af vildt for jægere og folk med kærlighed til vildt smagen

 

Lær at partere  og anvende fasan, and, hare og andet vildt. På kurset får du den rigtige hjælp og ideer til hvordan du anvender hele dyret, og servere det lækkert og flot anrettet.
Lige siden de første dyr vandrede til Danmark med isens tilbagetrækning for over 12.000 år siden, har vi spist vildt i Danmark. Noget vildt er let at tilberede, som f.eks. en hel dyrekølle, mens andet kan drille f.eks. hare, som for mange kan være en udfordring i køkkenet. På dette kursus lærer du tricks og kneb så selv den mest genstridige hare smager herligt.

Underviser på kurset er kok og medindehaver af Oreby Kro  Thomas Reenberg.

NB Man kan godt medbringe eget  vildt på kurset – dette aftales med kokken på forhånd.

Hvad lærer du?

Du får indblik i partering og udskæring, samt traditioner og metoder for tilberedning af vildt. Samtidig lærer du køkkenteknikker og skæve kokkekneb til at understøtte, og i nogle tilfælde at nedtone vildtsmagen, så kødet harmonerer med det øvrige måltids ingredienser

Undervejs får du styr på at anvende køkkenteknikker, serveringstips og f.eks. hvordan du barderer en mager fasan med spæk.

 

Hvad får du?

  • En Sublim vildt menu med gode vine til.
  • Læring og omsorg fra værtinder og kok, så du kan koncentrere dig om det vigtige – at lære at lave super god mad.
  • Opskrifter og et lækkert madskole forklæde med hjem, så du kan forsætte i dit eget køkken

Max. 16 deltager

kr. 750,- pr. person

7. november 2017

Kl. 17:00 - 22:00

Sakskøbing Madskole
Torvet 10,
4990 Sakskøbing