Indlæser Begivenheder

Gourmetmad for alle Ved kok og medindehaver af Oreby Kro Rasmus Borre Elver Rasmussen

24. oktober kl. 17:00 - 22:00

Gourmet mad for alle

– Lær at lave et overdådigt  gourmetmåltid  til dine gæster – og få samtidig tricks og kneb med hjem, til at at forkæle dig selv og dine kære med i hverdagen!

Det er en kunst at lave gourmetmad fra bunden, som du let kan servere og fortrylle dine middagsgæster med – på dette kursus lærer du det af kok og indehaver af Oreby Kro, Rasmus Borre Elver Rasmussen.

Kurset følger Rasmus´s  mantra; at lave rigtig god mad, lavet fra bunden helst af lokale råvarer, og gerne af kødudskæringer, som man ellers sjældent finder på en restaurant eller for den sags skyld hjemme på køkkenbordet.  Maden på kurset er sammen sat med inspiration fra new nordic og det klassiske franske køkken.  Alle med lyst til at lære at lave god hverdagsmad med et behændigt gastronomisk løft, kan gå hjem med en stensikker gourmetmiddag klar til det hjemlige gæstebud.

I løbet af de fem timer kurset varer lærer I alt hvad der skal til for at kunne servere en lækker 3- retters menu tilberedningsmetoder til grundregler i tallerken anretning.

Hvad lærer du?

Du får et indblik i det  Nye Nordiske og det klassiske franske hverdagskøkken i råvarerne, tilberedningsmetoderne og lidt om måltidstraditionerne.

Du lærer at lave et udvalg af absolutte køkkengrundregler  som emulgering af saucer,  stegeteknikker og f.eks. karamellisering, braisering .

Hvad får du?

  • En super dejlig gourmetmiddag
  • Drikkevarer i form af vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
  • hjælp og omsorg fra værtinden så du kan koncentrere dig om det vigtige
  • Opskrifterne og et lækker madskole forklæde med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken

 

Max. 16 deltager
kr. 700,- pr. person

24. oktober 2017

Kl. 17:00 - 22:00

Sakskøbing Madskole
Torvet 10,
4990 Sakskøbing