Gårdbutikken i Sakskøbing Madhus

Find alle de bedste friske råvarer og produkter fra Sydhavsregionen under ét tag.

Ideen med at samle alle de fantastiske varer, som der hver dag er tilgængelige på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, i én butik på Sakskøbing Torv har trukket rigtigt mange kunder til byen siden åbningen i maj 2015.

Gårdbutikken – byens dejligste oase

Nye åbningstider:

Onsdag  – fredag fra kl. 11.00  til kl. 17.00

Lørdag fra kl. 10.00 til kl. 14.00

Søndag fra kl. 10.00 til kl. 12.00

Mandag og tirsdag lukket.

man. og tirs. lukket

 

Gennem det sidste 2 år har en masse frivillige og andre gode kræfter skabt en dejlig, velbesøgt og hyggelig gårdbutik i Sakskøbing. Vareudbuddet er friske og lækre lokale varer fra de mange kvalitetsfødevareproducenter vi har på Lolland-Falster og øerne.

Der er masser af glade kunder og en pæn, stigende omsætning i butikken. Gitte Fornitz  var drivkraften i Gårdbutikken siden åbningen i maj 2015, men her i foråret og forsommeren 2017 er butikken i omstrukturering, og drives af vikarer og glade frivillige kræfter.  Dermed er Gårdbutikken godt på vej ind i en ny fase og konstruktion, der peger fremad, med nye  som gamle ansigter bag disken. 

Konceptet og forretningsmodellen for butikken er dermed i færd med at blive gentænkt,  selvfølgelig fortsat med afsæt i en non profit drevet forretning, til byens og de mange turisters store glæde. Der vil blive ansat en ny driftsleder – vi leder pt. efter den helt rigtige – samtidig med at vi afventer overordnede strukturelle forhold, som vil have betydning for den daglige drift af butikken.

I Sakskøbing Gårdbutik finder du udsøgte lokale varer og grønt, som du måske går og savner i de gængse daglige indkøbsmuligheder. Hver dag bliver der leveret friske produkter til butikken, som bugner af alt lokalt i sæson – grøntsager og frugt,  men også kød og andre specialiteter – som f.eks. kyllinger fra Dalbakkegård, og det lækreste oksekød fra Saxenhøj. Øl fra det populære lokale bryggeri Krenkerup kan du også købe  samt meget, meget mere.

En non-profit gårdbutik

Sakskøbing Gårdbutik drives af forenignen The Little Apple, som en non-profit organisation, hvor et eventuelt overskud går til at udvide de aktiviteter, der afholdes i madhuset i samarbejde med madskolen eller Saxkjøbing Hotel. Bag den gamle købmandsdisk står derfor også frivillige borgere fra byen. De yder det gode værtskab og fortæller de gode historier fra Sydhavsøerne. Hver gang du handler i Sakskøbing Gårdbutik er du dermed med til at støtte nye initiativer i Sakskøbing!