Vi introducerer flere kurser løbende!

Kursuskalender

  • Basis Bagekursus – lær at lave Danmarks bedste Madbrød

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    22. januar kl. 17:30 - 21:30
    Læs mere
  • Pølsekursus

    Ved Slagtermester Kjeld Hasselstrøm

    Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det – og lidt til – gør du på dette kursus

    25. januar kl. 17:00 - 21:30
    Læs mere
  • Ølsmagning og simremad med Krenkerup øl

    Ved ølsommelier og kok Thilde Gilling og Køkkenchef i Meyers Madhus Matthias Krarup

    Kurset fokuserer på simremad, som er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens det simrer bruger vi ventetiden på en dejlig ølsmagning med personale fra Krenkerup Bryggeri.

    30. januar kl. 17:30 - 21:30
    Læs mere
  • Få styr på sovsen

    Ved Ulf Agger kok og underviser i Madhus København Få viden, tricks og teknikker, så du kan lykkes med dine sovseprojekter. God sovs er [...]
    22. februar kl. 17:00 - 21:00
    Læs mere
  • Gincocktails i godt selskab

    Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og snacks fra Hotel Saxkjøbing

    Lær selv at lave suveræne gincoctails

    23. februar kl. 17:30 - 21:00
    Læs mere
  • Basis Bagekursus – lær at lave Danmarks bedste Madbrød

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    26. februar kl. 17:30 - 21:30
    Læs mere
  • Smag til som en mesterkok

    Ved køkkenchefen Mattias Krarup Meyers Madhus København

    Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag – om at løfte smagsoplevelsen.

    27. februar kl. 17:00 - 21:30
    Læs mere
  • ”Meyers Grønne Mad” – Gør din hverdag knasende lækker!

    Ved Kokken Matthias Krarup og Thilde Gilling, Meyers Madhus

    En hel aften dygtige gæstekokke fra Meyers Madhus i København. Alle
    der elsker grønt, går hjem med inspiration til nye retter,
    grønne aha-oplevelser og masser af salatstaldtricks!

    14. marts kl. 17:00 - 22:00
    Læs mere
  • Wienerbrødskursus ved Steen´s bageri

    Ved Bagermester Steen Mortensen Steens Bageri i Nyk. F

    Forstå teknikken og lær håndværket til perfektion

    19. marts kl. 17:00 - 21:00
    Læs mere
  • Basis Bagekursus – lær at lave Danmarks bedste Madbrød

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    26. marts kl. 17:30 - 21:30
    Læs mere
  • Klassisk Fransk – Lammekød

    Ved Kok og faglærer Joan Sund

    Lær at lave lækker fransk mad til perfektion

    27. marts kl. 17:30 - 22:00
    Læs mere
  • Gincocktails med afsæt i foråret

    Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og snacks fra Hotel Saxkjøbing

    Lær selv at lave suveræne gincoctails

    20. april kl. 17:30 - 21:00
    Læs mere
  • Basis Bagekursus – lær at lave Danmarks bedste Madbrød

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    23. april kl. 17:30 - 21:30
    Læs mere
  • Få styr på sovsen

    Ved Ulf Agger kok og underviser i Madhus København Få viden, tricks og teknikker, så du kan lykkes med dine sovseprojekter. God sovs er [...]
    24. april kl. 17:00 - 21:00
    Læs mere
  • Smag til som en mesterkok

    Ved køkkenchefen Mattias Krarup Meyers Madhus København

    Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag – om at løfte smagsoplevelsen.

    9. maj kl. 17:00 - 21:30
    Læs mere
  • Wienerbrødskursus ved Steen´s bageri

    Ved Bagermester Steen Mortensen Steens Bageri i Nyk. F

    Forstå teknikken og lær håndværket til perfektion

    14. maj kl. 17:00 - 21:00
    Læs mere
  • Klassisk Fransk – oksekød

    Ved Kok og faglærer Joan Sund

    Lær at lave lækker fransk mad til perfektion

    16. maj kl. 17:30 - 22:00
    Læs mere
  • Gincocktails – Bliv klar til Sankthans

    Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og snacks fra Hotel Saxkjøbing

    Lær selv at lave suveræne gincoctails

    15. juni kl. 17:30 - 21:00
    Læs mere