Vi introducerer flere kurser løbende!

Kursuskalender

  • Pølsekursus

    Ved Slagtermester Kjeld Hasselstrøm

    Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det – og lidt til – gør du på dette kursus

    21. september kl. 17:00 - 21:30
    Læs mere
  • Fiskekursus med klassiske fiskeretter

    Ved Kok i Meyers Madhus Niko Danielsen

    Bliv tryg ved at arbejde med fisk. Lær grundretter med fisk og få tips og tricks til at få succes med fisk.

    26. september kl. 17:00 - 21:00
    Læs mere
  • Basis Bagekursus

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    27. september kl. 18:00 - 22:00
    Læs mere
  • Salater om efteråret

    Ved diætist Susanne Ross

    Kurset inspirerer dig til at lave fantastiske salater med årstidens danske grønsager.

    28. september kl. 17:00 - 21:30
    Læs mere
  • Basis Bagekursus

    Ved Bagermester Marc Pabst

    Lær at bage saftige, aromatiske rugbrød og surdejsbrød

    11. oktober kl. 18:00 - 22:00
    Læs mere
  • Gincocktails med Tapas

    Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og kok Jesper Binkløv

    Lær selv at lave ingredienser til dit barskab, så du kan fremtrylle lækre cocktails, helt efter din egen smag.

    21. oktober kl. 16:30 - 19:30
    Læs mere
  • Gourmetmad for alle

    Ved kok og medindehaver af Oreby Kro Rasmus Borre Elver Rasmussen

    Basiskursus i at lave lækker gourmetmad for gæster og til hverdag.

    24. oktober kl. 17:00 - 22:00
    Læs mere
  • Gincocktails med Tapas

    Ved bartender og ginproducent Uffe Skaaning Lind og kok Jesper Binkløv

    Lær selv at lave ingredienser til dit barskab, så du kan fremtrylle lækre cocktails, helt efter din egen smag.

    4. november kl. 16:30 - 19:30
    Læs mere
  • Vildt, NAK det på gourmetmåden

    Ved kok Thomas Reenberg Oreby Kro

    Basiskursus i anvendelse af vildt – især det lidt besværlige som f.eks. hare

    7. november kl. 17:00 - 22:00
    Læs mere
  • Chokolade kursus

    Ved Chocolatier Peter Svenningsen Basiskursus i fyldte chokolader. Få forståelse af chokoladens opbygning, struktur og udfordringer -  få viden [...]
    27. november kl. 17:00 - 20:30
    Læs mere